Komisija za natjecanje 1 NL F BiH: Odlaže se utakmica Orašje-Bratstvo

Na zahtjev našeg kluba, zbog novonastale situacije glede ozljeda više naših nogometaša prouzrokovanih udarom groma, Komisija za natjecanje 1. Nogometne lige Federacije BiH jučer je donijela Odluku temeljem koje se utakmica našeg kluba i Bratstva iz Gračanice odlaže do daljnjeg.

-Utakmica 2.kola 1.NL F BiH između HNK “Orašje” i NK “Bratstvo”, koja se prema rasporedu natjecanja trebala odigrati u subotu 13.kolovoza na stadionu “Goal” u Orašju s početkom u 17,30 sati, odlaže se zbog nesreće koja se desila u srijedu 10.kolovoza na stadionu “Goal” u Orašju kada je ozlijeđeno 11 nogometaša HNK “Orašje” od posljedice udara groma – stoji uz ostalo u Odluci Komisije za natjecanje koju je potpisao Naim Basara,predsjednik.

Komisija za natjecanje naknadno će donijeti Odluku o novom terminu odigravanja utakmice Orašje-Bratstvo.

Također,na zahtjev našeg kluba Fudbalski savez RS iz Banja Luke, koji vodi natjecanje u sjevernoj skupni Omladinske lige BiH  u kojem se aktivno natječu kadeti i juniori našeg kluba, donio je Odluku po kojoj se prvenstvena utakmica 1.kola OL BiH- skupina Sjever između HNK “Orašje” i FK “Borac” iz Bosanskog Šamca odlaže. Na prijedlog našeg kluba povjerenik za natjecanje donio je Odluku da će se spomenute utakmice omladinaca odigrati u srijedu 24.kolovoza s početkom u 10 i 12 sati. Obje utakmice će se odigrati na stadionu SC “Goal” u Orašju.

Powered by themekiller.com