KUP utakmica: NK “Mladost” Malešići- HNK “Orašje”

Nogometaši našeg kluba u srijedu će u sklopu II.kola KUP-a Federacije BiH odigrati utakmicu u Malešićima kod Gračanice. Protivnik će im biti NK “Mladost” koja se natječe u sjevernoj skupini 2. NL Federacije BiH.

WP_20160419_11_16_25_Pro

Đukić: Neće nastupiti u Malešićima

Nakon subotnjeg prvenstvenog poraza u Banovićima od tamošnje Budućnosti (1:2) Labudovi su u nedjelju imali slobodan dan,a danas i sutra će trenirati uobičajeno na stadionu SC “Goal”. Za sada je jedino sigurno da u Malešićima neće nastupiti Marko Đukić koji je isključen u susretu protiv Rudara. Od strane disciplinskog suca kažnjen je s tri utakmice ne igranja. U momčad se vraća  u VII. prvenstvenom kolu protiv Veleža,dakle neće nastupati ni u nedjelju u Tuzli u utakmici protiv “Sloge” iz Simin Hana. Postava naše momčadi bit će poznata nakon odrađenog treninga utorak.

Utakmicu u Malešićima sudit će Edis Zukić iz Tuzle,a asistirat će mu Nikola Bošnjak iz Tramošnice i Mirza Čejvanović iz Tuzle. Četvrti sudac je također Tuzlak Elvedin Topuzović. Delegat utakmice bit će Eldin Hodžić iz Tuzle,a promatrač suđenja Slavko Zovkić iz Tramošnice. Utakmica u Malešićima počinje u 16,30 sati.

 

 

Powered by themekiller.com