Labudovi osvojili gradačačku utvrdu: Zvijezda-Orašje 0:1 (0:0)

 Marošević raspršio snove Zvijezde

Četvrta minuta sudačke nadoknade u Gradačcu bila je kobna za domaću momčad. Kada su se svi na terenu i tribinama pomirili s neriješenim ishodom na stadionu Banja Ilidža, uslijedio je hladan tuš za domaće navijače. U svom posljednjem napadu naša momčad je iznudila prekršaj s lijeve strane terena. Loptu je majstorski namjestio Vidović i još bolje je ubacio u kazneni prostor domaće momčadi. Stvorila se gužva između nekoliko nogometaša, a najprisebniji bio Marošević koji  je vrhom kopačke tzv.špicom loptu ubacio u lijevi kut nemoćnog vratara domaće momčadi Prljače – 0:1.

Grčevita borba za svaku loptu

Cijelu utakmicu vodila se žestoka borba za svaku loptu. Naši nogometaši se nijednog trenutka nisu predavali.Naprotiv,u svaki duel su ulazili hrabro. Bilo bi nekorektno bilo koga posebno izdvajati. Izvrsnu partiju su pružili Jovanović,Tanturovski,Živković,Lugavić,Orkić… Sve je funkcioniralo kao “vekerica”,a oraški nogometni stroj  u cijelosti je ispoštovao sve zamisli trenera Neretljaka koji je,svidjelo se to komu ili ne, u ovoj utakmici taktički nadmudrio svog kolegu s protivničke klupe Nermina Šabića.

WP_20160520_16_51_51_Pro

Lugavić: Hrabro u svaki duel

Tri boda osvojena u Gradačcu za naš klub imaju posebnu draž i itekako su vrijedna jer nas približavaju vrhu ljestvice. Osim toga Labudovi su još jednom pokazali da su pretvrd orah za Zvijezdu i da nismo momčad za potkusurivanje nego za nogometno nadmudrivanje u kojem smo i ovaj puta skinuli “skalp” gradačačkom klubu od čijih igrača se u ovoj utakmici znatno više očekivalo.

Labudovi na sedmoj poziciji

Nakon ove pobjede naša momčad se nalazi na 7.mjestu s 14 osvojenih bodova dok je na prvoj poziciji sarajevski Olimpik s 20 osvojenih bodova.

Narednu utakmicu naša momčad igra u nedjelju 8.listopada,a u goste nam dolazi bihaćko Jedinstvo. Susret počinje u 15 sati.

ZVIJEZDA – ORAŠJE 0:1 (0:0)

Igralište: Banja Ilidža u Gradačcu. Gledatelja: 1.000. Sudac: Sabrija Topalović (Zenica).Prvi pomoćni sudac:Emir Delić (Zenica).Drugi pomoćni sudac: Boris Dujmović (Mostar). Četvrti sudac: Miljenko Karačić (Mostar). Delegat utakmice: Jasmin Memišević (Breza). Posmatrač suđenja: Boro Matan (Livno).

Zvijezda: Prljača, Adžem, Cvijanović (od 77.Delić), Brčkalić, Guzina (od 81.Kokot), Devedžić, Ćivić, Đekić, Kapetan, Damjanović, Hevešević (od 46.Ivanovski). Trener: Nermin Šabić

Orašje: Oštraković, Jovanović, Živković, Orkić, Marošević, Aletić, Prgić, Brković, Đurčević (od 53.Đukić), Lugavić (od 87.Marković), Tanturovski (od 70.Vidović).Trener:Mato Neretljak.

Žuti kartoni:Hevešević,Damjanović,Kokot (Zvijezda); Tanturovski,Orkić,Jovanović,Đukić (Orašje).

Crveni karton: Adžem (Zvijezda) u 65.minuti zbog nedozvoljeno oštrog starta (drugi žuti karton).

Powered by themekiller.com