Labudovi s bodom kući iz Čapljine: HNK Čapljina-HNK Orašje 1:1 (0:1)

Iako su zli dusi uvelike prepričavali kako će naša momčad u Čapljini položiti oružje prije nego li i otputuje u grad na Neretvi na njihovu veliku žalost to se nije ostvarilo! Stručni stožer je u Hercegovinu odveo podmlađenu postavu bez čak sedmorice “požutjelih” nogometaša ( nisu imali pravo nastupa zbog tri javne opomene).Međutim,golobradi mladići su pružili izvrsnu partiju i potpomognuti s nekoliko standardnih igrača uspjeli su izvući neriješen ishod i kući se vratiti s osvojenim bodom.

img_0409

Isanović pružio solidnu partiju

Nikada nismo imali namjeru komentirati “zle duhove” i njihov pokušaj destabiliziranja momčadi pa nećemo to činiti niti ovaj puta. Jedino ćemo konstatirati da je naša momčad na vrhu ljestvice s 21 osvojenim bodom što je impresivan broj bodova ako se uzme u obzir da je tek prvi dio sezone u tijeku. Tomu ćemo još kratko dodati da smo trenutno najučinkovitija momčad lige s 18 postignutih zgoditaka od kojih je Seid Zukić sam postigao šest! Također smo među momčadima koje su u 10.prvenstvenih kola primili najmanje zgoditaka (7). Manje su jedino do danas primili Bosna iz Visokog (6) i gračaničko Bratstvo (5).

Narednu utakmicu XI. kola naša momčad igra na stadionu SC “Goal”,a u goste nam u subotu 15.listopada dolazi sarajevska momčad Bosna-Sema,novajlija u Prvoj ligi F BiH.

HNK ČAPLJINA- HNK ORAŠJE 1:1 (0:1)

Igralište Bjelave u Čapljini. Gledatelja:300. Sudac: Marin Pavlović (Ljubuški). Prvi pomoćni sudac: Ladislav Turić (Novi Travnik); Drugi pomoćni sudac: Edin Redžović (Sarajevo). Četvrti sudac:Jasmin Varupa (Travnik). Delegat utakmice:  Jasmin Memišević (Breza). Promatrač suđenja: Adnan Alispahić (Zenica).

STRIJELCI: 0:1 M.Živković ( 45+1), 1:1 Rodin (61)

ČAPLJINA: Zavitan, Dupovac, Leko,Pervan,Jazvin,Zubac, Pecelj,Ćosić (od 59.Sušić), Bondža (od 57.Nikšić), Novaković (od 55.Raguž),Rodin. Trener: Damir Borovac

ORAŠJE: Kurbašić, M.Pejić,Mikić, Isanović,Gajčević,Đurčević (od 90.Mijatović),M.Živković,Mišković,Aletić,Marković (od 82.Kopić),Maskaljević. Trener: Mato Neretljak

Žuti kartoni: Zubac,Dupovac (Čapljina), Mikić,M.Živković, M.Pejić (Orašje)

Powered by themekiller.com