“Labudovi” u Visoko putuju oslabljeni

Naša nogometna ekspedicija na utakmicu XXVII.kola koja će se odigrati u subotu, 21.svibnja u Visokom otputovat će znatno oslabljena. “Žutica” koja je prošle subote, u susretu protiv gradačačke Zvijezde, poharala ekipom izvan stroja je ostavila čak trojicu prvotimaca. Na stadionu “Luke” u  našoj postavi neće biti Adnana Mujkića,Kenana Lugavića i Antonija Vidović. Njih trojica imaju po tri javne opomene i ostaju u Orašju.

WP_20160520_16_53_55_Pro

Dominković sve češće u seniorskoj momčadi

” Oslabljeni smo neigranjem trojice prvotimaca. Međutim,nema predaje. U vatru ću ubaciti mlade snage željne dokazivanja. Igrat ćemo kao i uvijek do sada. Domaćina apsolutno respektiramo i znamo koliko su kvalitetna momčad. Uostalom i njihov položaj na ljestvici govori o kakvoj momčadi je riječ. Visoki plasman nije slučajnost. Nemamo što izgubiti u Visokom. Odigrat ćemo pravu prvenstvenu utakmicu. Moji igrači su željni dokazivanja,a vjerujem da će i naš domaćin imati apetite za novom pobjedom. To je uvertira za dobru utakmicu- kazao nam je Mato Neretljak, trener našeg kluba.

Utakmica će početi u 17,30 sati,a sudit će je  Admir Avdić iz Kalesije. Asistirat će mu prvi pomoćnik Elmir Gazetić iz Tuzle dok je drugi asistent Amir Kadić iz Sarajeva. Promatrač suđenja je Jakov Tabak iz Tomislavgrada, a delegat Edin Kotlo iz Blagaja kod Mostara.

Powered by themekiller.com