NERETLJAK: U Gabelu se idemo nadigravati

WP_20160408_16_39_09_Pro

Mato Neretljak: GOŠK igrački neugodna momčad

Nadolazećeg vikenda igra se redovno 21.kolo 1.NL F BiH u kojem “labudovi” gostuju u Gabeli. Oraški prvoligaš još uvijek ima problema s ozlijeđenim nogometašima. Trenutno su izvan momčadi Elvedin Aletić,Dejan Tanturovski i Marijan Marošević. Postoje naznake da bi se barem jedan od trojice ozlijeđenih nogometaša mogao već u nedjelju u susretu protiv GOŠK-a vratiti u momčad. Međutim, konačni sud o tomu dat će medicinska struka koja već tjednima pomno prati njihov oporavak.

–  Fizički,psihički i taktički smo potpuno spremni da pružimo dobru igru u Gabeli. Itekako smo svjesni da je protivnik igrački neugodan.Uostalo,za nama zaostaje svega tri boda,ali mi idemo igrati. Uvijek sam to isticao pa i ovom prilikom ću  ponoviti.Mi smo momčad koja se želi nadigravati-zagonetno je najavio gostovanje u Hercegovini Mato Neretljak,šef struke HNK “Orašje”.

Momčad Orašja je ovog proljeća u dosadašnjih pet  kola nastavka prvenstva ostvarila dvije pobjede (Ljubuški 3:0 i Branitelj 3:0 p.f.). “Labudovi” su u Sanskom Mostu s “Podgrmečom” odigrali neriješeno 0:0 dok su u dvije utakmice poraženi s minimalnih 1:0 i to od Bratstva u Gračanici te od Budućnosti prošle subote na domaćem travnjaku.

Gabelska “Podavala” nekada je bila teško osvojiva utvrda za mnoge premijerligaške nogometne divove pa tako i za Orašje. Kako će se nedjeljni sraz starih nogometnih znanaca, još iz nekadašnje Prve lige Herceg-Bosne, okončati znat će se nakon što glavni sudac Azem Karić iz Zenice označi kraj meča.

U petak nakon predvečernjeg treninga trener Neretljak je kazao da na put vodi 18 potpuno spremnih nogometaša s kojima će oraška nogometna ekspedicija pokušati osvojiti Gabelsku utvrdu, a samim time ostati i u vrhu prvenstvene ljestvice.

Powered by themekiller.com