Obavljena prozivka “Labudova” : Priključila se trojica iskusnih nogometaša

WP_20160520_16_51_51_Pro

Lugavić:  I dalje u majici Orašja

U petak u 18,30 sati pomoćni trener našeg kluba Ivica Vincetić izvršio je prozivku nogometaša čime su i službeno počele pripreme našeg kluba za jesenji dio natjecateljske 2016/2017.godine u Prvoj nogometnoj ligi Federacije BiH.

WP_20160520_16_54_14_Pro

Marković: Ostao vjeran “Labudovima”

Pomoćnom treneru Vincetiću koji je i vodio prvi trening Labudova umjesto trenera Mate Neretljaka, koji se trenutno nalazi u susjednoj Hrvatskoj, odazvala su se 22 nogometaša. Među njima su trojica vratara Armin Kurbašić,Dario Martinović i Marko Živković te nogometaši Marošević,Prgić,Maskaljević,Lugavić,Alihodžić,Vidović,Aletić,Marković,Đukić,Živković,Mikić,Đurčević,Mišković,Nedić-Veselov,Dominković. Među njima su i trojica novajlija,od kojih su dvojica dojučerašnji nogometaši gradačačke Zvijezde, Elvir Čolić i Samir Isanović te Marijan Gajčević koji je u protekloj sezoni branio boje federalnog drugoligaša Dinama iz Donje Mahale.

f672b641-bb23-4194-8de8-5da41c74e42f

Prvi trening uspješno odrađen

Na prozivci nije bilo devetorice nogometaša koji su proljetos nastupali za naš klub. Službeno su klub ,za sada,napustili Jasmin Smriko i vratar Marko Ivkić dok su na putu odlaska Vlado Koprivica, Radoslav Prljeta,Zoran Rajović,Stjepan Brkić,Adnan Mujkić,Muamer Vila i Dejan Tanturovski. Većina spomenutih nogometaša su u fazi dobivanja ispisnice, a neki su se već skrasili u svojim novim klubovima samo čekaju da se odlazak i “papirološki” okonča.

Prvi trening na glavnom terenu SC “Goal” skupa s pomoćnim trenerom Vincetićem vodio je i trener vratara Anto Živković. Obojica su jučer kazala da se trener Neretljak s puta vraća u nedjelju te da će već od ponedjeljka početi raditi s momčadi. Dva naredna treninga u subotu vodit će dvojac Vincetić-Živković dok je nedjelja slobodan dan. Nastavak pripremnih aktivnosti predviđen je za ponedjeljak 4.srpnja.2016.godine.

Powered by themekiller.com