SRIJEDA; 25.svibanj 2016, 17,30 sati: HNK “ORAŠJE” – FK “RADNIČKI”

Prvenstvo u ligi u kojoj se natječe naš klub polako ulazi u svoju završnicu. Do kraja su ostala još tri kola. U narednom XXVIII.kolu naša momčad će ugostiti FK “Radnički” iz Lukavca. Kao i u protekloj prvenstvenoj utakmici (Visoko) Labudovi će igrati oslabljeni. Izvan momčadi su zbog tri javne opomene Stjepan Brkić i vratar Armin Kurbašić. Njih dvojica su,uz mladog Živkovića i iskusnog Tanturovskog, požutjela u utakmici protiv Bosne . No unatoč tomu Orašje će u susretu protiv Radničkog ići na pobjedu.

WP_20160520_16_51_51_Pro

Lugavić: Očekujemo pobjedu

“Igrat ćemo bez obzira na to što smo drugu utakmicu za redom oslabljeni. Vjerujem u svoje suigrače. Naša momčad je trenutno podmlađena i to nam daje krila i posebnu draž za pobjedom. Respekt gostima,međutim očekujem da ćemo nastaviti s dobrim partijama kao protiv Zvijezde (2:0 op.aut.) te na  svoj konto uknjižiti nova tri boda” – kaže nam Kenan Lugavić koji zbog tri javne opomene nije igrao u Visokom i koji se vraća na svoju poziciju u momčadi.

Prvenstvena utakmica protiv Radničkog na rasporedu je u srijedu 25.svibnja s početkom u 17,30 sati,a igrat će se kao i sve dosadašnje domaćinske utakmice na stadionu SC “Goal”.

Komisija za suce i suđenje NS F BiH odredila je da ovu utakmicu sudi Danijel Bojo iz Kiseljaka dok će mu asistirati Igor Puzović iz Travnika i Boris Bilješko iz Novog Travnika. Četvrti sudac je Jasmin Varupa iz Travnika,a promatrač suđenje je Muamer Bureković iz Zenice. Dužnost delegata,kako je službeno objavljeno, obnašat će Irfan Budimlić iz Cazina.

Cijena ulaznice za ovu utakmicu je 3 konvertibilne marke,a karte se mogu kupiti na blagajni pred početak susreta. Apeliramo na navijače da fer i športski bodre našu momčad te da ne upotrebljavaju pirotehničke naprave i druga nedozvoljena sredstva tokom odigravanja utakmice.

 

 

Powered by themekiller.com