Subota; 14.svibanj 2016, XXVI. kolo: HNK “ORAŠJE” – NK “ZVIJEZDA”

WP_20160430_19_13_47_Pro

Tanturovski: Očekujemo pobjedu

Nakon poraza u Jajcu naš klub ima priliku za popravni u narednoj utakmici koja se igra u subotu 14.svibnja  u Orašju. U goste nam dolazi vodeća momčad 1.NL F BiH NK “Zvijezda” iz Gradačca. Gostujuća momčad uoči ove utakmice ima 50 osvojenih bodova,odnosno bod više nego drugoplasirana momčad NK “Metalleghe BSI” iz Jajca.

– Deset bodova zaostatka ne znači da smo se predali. Naprotiv,dat ćemo sve od sebe. Ovo je,po mišljenju većine ljubitelja nogometa u BiH,utakmica prvenstva. Ukoliko bi se gosti domogli pobjede već tada bi jasno bilo da su na pragu Premijer lige. Zato ćemo dati svoj maksimum kako ne bi razočarali svoje navijače. Očekujem pobjedu kao i moji ostali suigrači-kazao je za naš portal Dejan Tanturovski,makedonski internacionalac u majici našeg kluba.

Susret počinje u 17 sati,a igrat će se na stadionu SRC “Goal” u Orašju. Komisija za suce i suđenje, s obzirom da je ovo derbi utakmica,odredila je šest sudaca. Glavni sudac bit će Dario Karačić iz Čitluka. Asistirat će mu dvojica pomoćnika iz Mostara Silvio Bubalo i Jure Musa. Četvrti sudac također je Mostarac Nermin Mušić. Dvojica dodatnih sudaca su iz Zenice i to Sabrija Topalović i Azem Karić.

Delegat na ovoj utakmici je Nazif Kahrić iz Jajca,a promatrač suđenja Jasmin Topić iz Cazina.

 

ULAZNICE

S obzirom da za ovu utakmicu vlada veliko zanimanje rukovodstvo HNK Orašje je odlučilo povisiti cijenu ulaznica s 3 na 5 konvertibilnih maraka! NK “Zvijezda” je od našeg kluba zatražila rezervaciju od 700-1000 ulaznica koliko im je naš klub i osigurao.  Prema najavama gradačačkog kluba očekuje se da njihovi navijači organizirano doputuju sa osam autobusa i sa više od 100 automobila i drugih motornih vozila.

Vlasnici godišnjih članskih karata HNK Orašje za tribine i ložu kao i do sada pošteđeni su razlike u cijeni ulaznica. Njihove godišnje članske karte vrijede do kraja ove natjecateljske sezone.

Uprava poziva navijače kluba da dođu u što većem broju i bodre naše nogometaše u pravoj tekmi koja slijedi u subotu od 17 sati.

 

OBAVIJEST ZA NAVIJAČE

U cilju maksimalne sigurnosti svih aktera ove utakmice naš klub je u dogovoru s Policijskom upravom Orašje,a u skladu s Propozicijama natjecanja 1. NL F BiH, odlučio da nitko od navijača na tribine stadiona neće moći unijeti tvrde predmete,staklenke,plastične boce napunjene napitcima i druge opasne predmete. Isto tako naglašavamo da je uporaba pirotehnike najstrože zabranjena. Svi  navijači bit će podvrgnuti detaljnom pretresu,a pripadnici MUP-a će izvršiti KD pregled svih tribina i kompletnog stadiona. Sukladno svojim ovlastima pripadnici zaštitarske službe,angažirani redari te pripadnici policije svima koji se ne budu pridržavali  preventivnih mjera uskratit će ulaz u stadionski kompleks.  

Još jednom vas pozivamo da fer i športski bodrite svoje momčadi i da u cijelosti poštujete Fair-play!

 

 

Powered by themekiller.com