XXIII.KOLO: GORAŽDE-ORAŠJE 1:0 (1:0)

Orasje_CP

Iz Goražda kući bez bodova

Nogometaši naše momčadi poraženi su danas u utakmici XXIII.kola u Goraždu od istoimene ekipe s minimalnim rezultatom 1:0. Iako su Labudovi uoči odlaska u grad na Drini puno više obećavali desio se poraz o kojem ćemo više izvijestiti po povratku naših nogometaša kući.

Trener Neretljak je ukazao povjerenje u susretu protiv Goražda vrataru Kurbašiću te igračima Prljeti,Lugaviću,Vili,Đukiću,Smriki,Pejiću,Mujkiću,kapetanu Maskaljeviću,Prgiću i Tanturovskom. U igru je od 46.minute umjesto Lugavića uveo Alihodžića, od 56. minute je na klupu poslao Smriku kojeg je zamijenio Rajović dok je u 70.minuti umjesto Vile ušao Vidović.

Pobjedonosni zgoditak za domaću momčad postigao je Ekrem Hodžić u 38.minuti,a utakmicu je pred oko 300 gledatelja sudio arbitar iz Čitluka, Dario Karačić.

Trojica naših nogometaša “zaradili” su javne opomene. Kenan Lugavić je “požutio” u 27.minuti zbog nedozvoljeno oštrog starta, Radoslav Prljeta u 64.minuti zbog nešportskog ponašanja (povlačenja za dres protivničkog nogometaša),a zbog istog razloga se u bilježnici suca Karačića dvije minute prije kraja utakmice našao i Dejan Tanturovski.

Glavni sudac je nadoknadio pet minuta izgubljenog vremena,nažalost naši nogometaši nisu uspjeli niti u nadoknadi ispuniti data obećanja i kući se vraćaju bez bodova.

HNK Orašje se nakon XXIII.kola nalazi na 5.mjestu prvenstvene ljestvice s 37 osvojenih bodova s tim da trenutno šestoplasirana Budućnost ima utakmicu manje (gostuje u Gabeli kod GOŠK-a 24.travnja 2016.). Narednu utakmicu naši dečki igraju u subotu 30.travnja na domaćem travnjaku kada nam u goste dolazi Novi Travnik,momčad koja se bori za opstanak u ligi.

 

 

 

Powered by themekiller.com