Komitet za žurnost NS F BiH: Odgađa se početak prvenstva u 1. NL Federacije BiH

Zbog snježnih oborina i velikih problema u cestovnom prometu u srijedu je Komitet za žurnost NS F BiH, a  na prijedlog Natjecateljske komisije, donio odluku kojom se odgađa početak proljetnog dijela prvenstva u Prvoj ligi NS F BiH.

Proljetni dio prvenstva u natjecateljskoj 2017/2018.godini trebao je početi u subotu utakmicama XVI.kola , a u kojem je naš klub trebao biti domaćin NK “Bosna” iz Visokog,međutim zbog vremenskih nepogoda ta se utakmica neće odigrati kako je ranije najavljeno kao ni preostalih sedam utakmica.

” Kako svi klubovi neće biti u mogućnosti pripremiti terene za igru zbog velikog snijega i pripremiti sve ostale uvjete za nesmetano odigravanje utakmica prihvatili smo prijedlog Natjecateljske komisije NS F BIH i odgodili smo početak drugog dijela prvenstva u Prvoj ligi”,kaže se uz ostalo u Odluci Komiteta za žurnost NS F BiH,koju je potpisao predsjednik Irfan Durić.

Komitet je izmijenio i kalendar natjecanja tako da će se XVI.kolo odigrati u subotu i nedjelju 10. i 11.ožujka,XVII., XVIII., i XIX.kolo u tri naredne subote/nedjelje računajući od 17/18.ožujka dok će se XX.kolo odigrati u prvu srijedu iza katoličkog Uskrsa, odnosno 4.travnja 2018.godine s početkom u 16,00 sati.

Dakle, naš će klub u sklopu XVI.kola ugostiti Bosnu iz Visokog subotu 10.ožujka 2018. na glavnom igralištu SC “Goal” u Orašju. Utakmica će početi u 15 sati. Službene osobe za ovu,ali i za ostale utakmice tog kola,bit će određene naknadno.

Powered by themekiller.com