Kreće jesenji dio natjecanja: Orašje gostuje u Bihaću

WP_20160520_16_51_51_Pro

Lugavić: Zbog operacije ostao u gradu na Savi

U subotu 6.kolovoza utakmicama 1.kola počinje jesenjio dio natjecanja u Prvoj nogometnoj ligi Federacije BiH. Voljom žrijeba naša će momčad gostovati u Bihaću kod starog nogometnog znanca – Jedinstva.

U tjednu na izmaku Labudovi su pod stručnim nadzorom trenera Mate Neretljaka i njegovih pomoćnika Vincetića i Živkovića odradili pet treninga od kojih je posljednji bio u petak prije podne uoči odlaska u zapadnu Bosnu.

– Hendikepirani smo neigranjem  Kenana Lugavića (operacija op.aut.), ozlijeđenog kapetana Maskaljevića te Matijasa Pejića koji nema pravo nastupa zbog kazne od jedne utakmice iz prošlog prvenstva. No, to ne znači da na stadionu “Pod borićima” nećemo igrati onako kako znamo i umijemo. Moj moto je jasan od ranije. Idemo se nadigravati pa neka pobjedi bolji i s(p)sretniji-kazao je za klupski portal uoči puta u Bihać trener Neretljak.

Svoje mjesto među osamnaestoricom nogometaša za utakmicu protiv Jedinstva izborili su vratari Kurbašić i Martinović te nogometaši: Marošević,Gajčević,Marković,K.Pejić,kapetan Prgić,Đukić,Aletić,Isanović,Vidović,Zukić,Živković,Mišković,Mikić,Đurčević,Alihodžić i Kopić.

Utakmica u Bihaću se igra s početkom u 17,30 sati, a sudit će je Sabrija Topalović iz Zenice dok će mu asistirati sugrađanin Sahib Smriko i Kakanjac Mirza Demir. Četvrti sudac je Azem Karić također iz Zenice,a promatrač suđenja je Nedim Selimotić iz Mostara. Delegat utakmice NK “Jedinstvo”- HNK “Orašje” je Jajčanin Nazif Kahrić.

Powered by themekiller.com