Lukavac: FK Radnički – HNK Orašje 0:0 Labudovi s bodom kući!

Naša momčad je danas odigrala neriješeno 0:0 na teškom gostovanju kod Radničkog u Lukavcu. U utakmici 3.kola Labudovi su ponovo pokazali da ih ne treba podcijeniti na gostovanju te da pobjeda u 1.kolu protiv Jedinstva u Bihaću (1:0) nije slučajnost. Iako oslabljeni ne igranjem ozlijeđenog kapetana Josipa Maskaljevića (slomljen prst i gips na ruci) , kažnjenog Antonija Vidovića (crveni karton-isključenje u Bihaću zbog dvije uzastopne javne opomene) i Kenana Lugavića (postoperativni oporavak) naša momčad je na stadionu u Jošiku uspjela izvući remi.

– Danas smo igrali za našeg Adija i bio sam  uvjeren da nećemo izgubiti. Na kraju vidite i sami da se iz Lukavca vraćamo s osvojenim bodom-kratko je za klupski portal izjavio kapetan naše momčadi u današnjoj  utakmici Marko Prgić.

Prema rasporedu treninga u nedjelju bi Labudovi trebali odmarati,a u ponedjeljak bi trebala početi “Operacija Bratstvo” jer Odlukom Komisije za natjecanje 1. NL F BiH odgođena utakmica 2.kola između HNK Orašje i Bratstva iz Gračanice odigrat će se u srijedu 24.kolovoza s početkom u 17,00 sati na stadionu SC Goal u Orašju.

14063754_1167216379966525_2316808982047085711_n

“Adine, uz tebe smo”

Prije početka utakmice u Lukavcu naša momčad je u znak potpore svom suigraču Adinu Alihodžiću ,koji se uspješno oporavlja od posljedica udara groma i teške ozljede, na teren istrčala u crvenim klupskim majicama  sa slikoma Adija na grudima i sloganom “Adine, uz tebe smo” što je burnim aplauzom pozdravila publika na stadionu u Lukavcu.

 

FK RADNIČKI – HNK ORAŠJE   0:0

LUKAVAC: Igralište u Jošiku. Gledatelja : 200. Sudac: Mateo Musa (Čitluk). Prvi pomoćni sudac: Silvio Bubalo (Mostar),Drugi pomoćni sudac : Nermin Mušić (Mostar). Četvrti sudac Ismet Ibrahimkadić (Tešanj).Delegat: Željko Soko (Čapljina). Promatrač suđenja: Elmir Pilav (Sarajevo) .

   RADNIČKI:  Brezičanin, Ad.Kasumović,Kuduzović (od 63.Salihbegović), H.Salihović, Al. Kasumović,Ćosić (od 77.Imamović),Mujkić, Saletović, M.Salihović, Dautović,Aljukić (od 46.Derdemez). Trener: Irfan Džindić.

   ORAŠJE: Kurbašić,Đukić (od 55. M.Živković),M. Pejić, Isanović (od 83.Đurčević),Gajčević (od 72. Z.Mikić),Zukić, K.Pejić,Marošević, Aletić,Marković, Prgić. Trener: Mato Neretljak.

   Žuti kartoni: A. Saletović,Salihbegović, Derdemez (Radnički),  Zukić (Orašje).

   

Powered by themekiller.com