Oproštaj Tanturovskog s dva prelijepa zgoditka: HNK “Orašje- NK “Jedinstvo” 2:1 (1:1)

Dejan Tanturovski u subotnjoj utakmici protiv bihaćkog Jedinstva odigrao je svoju posljednju utakmicu u dresu našeg kluba. Za oproštaj od naših navijača i svojih suigrača postigao je dva prelijepa zgoditka i tako donio vrijednu pobjedu Labudovima nad Bišćanima 2:1. Tri boda iz ove utakmice našoj  ekipi na završetku prvenstva  osiguralo je visoko treće mjesto s 47 osvojenih bodova. Prvak je momčad Metalleghe BSI iz Jajca koji je umakao Zvijezdi za dva boda i plasirao se u BH Telekom Premijer  ligu. Nakon subotnje pobjede raspoloženje u našoj svlačionici među igračima, Stručnim stožerom i rukovodstvom kluba bilo je na visokoj razini. Za kraj se orila pjesma,jelo se i pilo i na pravi posavski način je označen kraj prvenstva u kojem su Labudovi pružali oscilirajuće igre,ali su ipak na kraju ostali u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.

WP_20160430_19_13_47_Pro

Tanturovski: Zgoditke sam posvetio svom tatku 🙂

” Sve je bilo kako smo očekivali. Slušali smo savjete našeg trenera i na kraju uspjeh nije izostao. Dva puta sam zabio i oba zgoditka sam posvetio svom tatku (ocu op.aut.)”,kaže ovaj makedonski nogometni internacionalac koji je naš klub i BiH napustio u subotu nakon pobjede nad Jedinstvom.

Tanturovskom je boravak u našoj zemlji bio pred istekom i u klubu su sve učinili da ovaj talentirani nogometaš odigra i posljednji meč. Uspjeli su u svom naumu,a Tantur,kako su ga od milja zvali suigrači,nam se odužio izvrsnom igrom i uspješnom realizacijom. Želimo ovom prilikom da se zahvalimo njegovom menadžeru koji ga je doveo u naš klub i na kraju Tanturu želimo da otplovi preko Oceana i nastupi u nekoj od poznatih momčadi. Pred odlazak nam je kratko kazao:

” Imate fantastične djevojke. Sve su lijepe. Posavina će mi ostati u lijepom sjećanju. Orašje u ovih pet mjeseci postao je i moj grad. Dio mene.Jednostavno teško mi je što odlazim,prozborio je kroz zube i čvrsto se zagrlio sa svojim najboljim prijateljima. Na rastanku su krenule muške suze jer Tantur je postao ljubimac naših navijača,Makedonac koji je srcem igrao za  našu momčad. Dejo,hvala ti za sve zgoditke koje si postigao u majici našeg kluba. Sretni smo što si se upisao u našu klupsku povijest. Želimo ti da uspiješ u profesionalnim nogometnim vodama.

Nakon pobjede nad Bišćanima Labudovi su upriličili cjelovečernje druženje nakon čega su otišli na zasluženi trotjedni odmor. Klupskom rukovodstvu ostaje da poduzme sve potrebite aktivnosti kako bi se do početka priprema riješile određene dvojbe unutar Stručnog stožera i kako bi se na vrijeme kompletirala igračka garnitura. Za rukovodstvo kluba neće biti odmora. Naprotiv,  već od ponedjeljka kreću aktivnosti koje će riješiti spomenutu problematiku.

HNK Orasje Org

Uprava: Hvala svim sponzorima,DPZ,igračima,Stručnom stožeru,navijačima ….

Klub koristi priliku da se zahvali svim sponzorima koji su nam pomogli u prvenstvenim i KUP natjecanjima u sezoni 2015/2016.godini, a posebnu zahvalu upućujemo društveno-političkoj zajednici koja je uvijek bila uz nas. Naravno,veliko hvala i našim navijačima koji su nas iz utakmice u utakmicu bodrili,a najveće hvala igračima i Stručnom stožeru na poštenom zalaganju i rezultatima koji su  nas na kraju prvenstva svrstali na treće mjesto.

Powered by themekiller.com