Počele zimske pripreme: Labuđi let za proljetne borbe

Jedni odlepršali,drugi doletjeli

U nedjelju točno u 13 sati šef stručnog stožera našeg kluba Mato Neretljak sa svojim pomoćnicima izvršio je prvu ovogodišnju prozivku nogometaša i time označio početak zimskih priprema za nastavak proljetnog dijela prvenstva koje starta prvog vikenda u ožujku ove godine.

Trening_2

Na slici: “Labudovi” pred početak priprema

Na prozivci,obavljenoj u klupskim prostorijama,stručnom stožeru se odazvalo 25 nogometaša. U usporedbi s jesenjim dijelom u našoj momčadi neće biti Dejana Tanturovskog, Ilije Orkića i Mirnesa Selamovića dok  su se svi ostali nogometaši stavili na raspolaganje treneru Neretljaku.

Naš klub su pojačala dvojica nogometaša(Šarkanović i Savinović),a očekuje se dolazak još nekoliko provjerenih igračkih imena.Osim njih dvojice iz juniorskog pogona prvoj momčadi je priključen Luka Oršolić dok je prvi trening s našom momčadi odradio i Dario Mišković,nogometaš Dinama iz Donje Mahale.

 

Trening_1

Nakon prozivke uslijedio je i prvi trening

“O konkretnim pojačanjima sve ćemo znati točno početkom narednog tjedna. Uz nogometaše koji su činili okosnicu tima jesenas bit će tu još nekoliko iskusnih igračkih imena. Iz kluba je otišao Dejan Tanturovski i to je za sada jedino sigurno. Sve ostalo je pod znakom pitanja”- kazao je trener Neretljak.

U iščekivanju pojačanja koja trebaju “sletjeti” u Orašje i bez onih koji će “odlepršati” u druge sredine počeo je labuđi let i zimske pripreme za nastavak proljetnog dijela prvenstva.

Powered by themekiller.com