Pripremna utakmica: FK “Radnik” – HNK “Orašje” 1:0 (0:0)

Naši nogometaši su u subotu odigrali svoju drugu utakmicu u sklopu priprema za jesenji dio natjecanja u 1. NL F BiH u sezoni 2016/2017. Na gostovanju u Bijeljini poraženi su od premijerligaša Radnika s minimalnih 1:0. Utakmica je odigrana na terenu s plastičnom podlogom u Etno selu Stanišić,a Labudovi su utakmicu izgubili u samom finišu.

-Bila je to jedna čvrsta utakmica s puno prilika na obje strane. Igrači su zadaće shvatili ozbiljno i pružili su odličnu igru. Nažalost, nismo iskoristili svoje prilike. Iako smo poraženi nemam što igračima prigovoriti-kazao je Mato Neretljak,trener naše momčadi.

Radnik_Orasje (1)

Detalj s utakmice u Etno selu Stanišić

Utakmica je odigrana po lošim vremenskim uvjetima s puno naleta vjetra što je možda i jedan od razloga za sporiju igru u prvom dijelu. Ipak, u drugom dijelu igra je znatno dobila na dinamici. Obostrano su se redale prilike,međutim lopta jednostavno nije htjela u mrežu.

Na koncu zgoditak odluke postignut je u 78.minuti. Peco je izvrsnom loptom po desnoj strani uposlio Srećkovića, a ovaj je uspio izbaciti obranu naše momčadi i postići pobjedonosni zgoditak za Radnik.

Narednu utakmicu HNK “Orašje” igrat će protiv brčanskog Jedinstva u srijedu 20.srpnja na igralištu SC “Goal” u Orašju. Susret počinje u 18 sati.

 

 

Powered by themekiller.com