Sarajevo: Izravan TV prijenos utakmice Olimpik-Orašje

Današnja prvenstvena utakmica koja će se odigrati u sklopu XI.kola Prve nogometne lige BiH na Otoci u Sarajevu između domaćeg prvoligaša Olimpika i našeg kluba bit će izravno emitirana na mostarskom televizijskom kanalu City TV.

“Sukladno odlukama Izvršnog odbora NS F BiH,a na prijedlog Komisije za natjecanje NS F BiH u izravnom televizijskom prijenosu emitirat će se utakmica Olimpik-Orašje koja se igra u petak 13.listopada”, stoji uz ostalo u dopisu koji je  jučer stigao iz Sarajeva na adresu našeg kluba.

Naša momčad je inače na duel sarajevskom prvoligašu otputovala u četvrtak i boravila je u jednom od tamošnjih reprezentativnih hotela.

Susret između Olimpika i Orašja počinje u 15:00 sati,a sudit će ga Antoni Bandić iz Gruda.Dužnost prvog pomoćnog suca obavit će Marko Zelenika iz Mostara dok je drugi pomoćni sudac livnjak Stjepan Konta. Komisija za natjecanje za ovu utakmicu odredila je i dvojicu dodatnih arbitara Franu Jelića iz Širokog Brijega i Sabriju Topalović iz Zenice. Delegat današnje utakmice je Eldin Hodžić iz Tuzle dok je Komisija za suce i suđenje Zorislava Nuića iz Čapljine odredila za promatrača utakmice.

 

Powered by themekiller.com