Udar groma na stadionu SC “Goal”: Alihodžić teško ozlijeđen

Udar groma na našem stadionu jučer je u predvečernjim satima ozlijedio najmanje 10 naših nogometaša koji su zatražili pomoć liječnika oraških zdravstvenih ustanova.Najteže je ozlijeđen 20-godišnji Adin Alihodžić koji je naš klub pojačao proljetos,a ovog ljeta je sklopio novi ugovor. 

– Tijekom trening utakmice grom je udario u Alihodžića. Od siline udara teško je ozlijeđen. Bez svijesti je prevezen u Županijsku bolnicu u Orašju,a potom na daljnje liječenje u Univerzitetsko-klinički centar u Tuzlu. Njegovo zdravstveno stanje je složeno- kažu službeni izvori.

Trojica ozlijeđenih nogometaša su zbrinuta u Županijskoj bolnici u Orašju,a još njih sedmorica su zatražila pomoć dežurnih liječnika oraškog Doma zdravlja i tamošnje bolnice.

Osim nogometaša od posljedica udara groma ozljede je zadobio i pomoćni trener kluba Anto Živković kojem je također ukazana pomoć u oraškom Domu zdravlja.

Zbog novonastale situacije HNK Orašje je danas od NS F BiH zatražio odgodu utakmice koja se trebala odigrati u subotu 13.kolovoza u sklopu II.kola prvenstva 1. NL F BiH protiv Bratstva iz Gračanice.

Powered by themekiller.com