UKC Tuzla: Alihodžić se probudio iz inducirane kome!

Danas u prijepodnevnim satima naš 20-godišnji nogometaš  Adin Alihodžić,kojeg je direktno u glavu na trening utakmici u srijedu oko 18,40 sati udario grom, probudio se iz inducirane kome!

Adi se probudio iz vještačke kome. I ne samo to nego je odmah prepoznao oca i rođaku koja je bila kod njega u posjeti. To nam je rekao i njegov brat. Na upit familije da li ga što boli naš Adi je odgovorio negativno. Hvala dragom Bogu što je u životu ostavio ovog mladog čovjeka,čovjeka koji je oličenje poštenja u našem klubu. Iskreno se nadamo da neće imati većih posljedica i da će se ubrzo oporaviti. Toliko smo sretni zbog te informacije koja nam je stigla tokom jutarnjeg treninga naše desetkovane momčadi iz UKC-a u Tuzli

Alihodžića je,o čemu smo već pisali, u srijedu na igralištu SC „Goal“ udario grom i teško ga ozlijedio zbog čega je dva puta reanimiran,a kasnije je prevezen na daljnje liječenje u tuzlanski Univerzitetsko-klinički centar. Osim njega tada su od posljedica udara groma ozlijeđena još 10-orica nogometaša našeg kluba od kojih su trojica bila zadržana na liječenju u Županijskoj bolnici u Orašju.

 

Powered by themekiller.com